پس از گذشت دو سال از انتشار نرم افزار کرل دراو X7 بالاخره نسخه جدید این نرم افزار با نام CorelDRAW Graphics Suite X8 حدودا ۱۵ روز قبل توسط کمپانی کرل به صورت رسمی منتشر شد! با وجود رقیب سرسخت نرم افزار کرل یعنی ایلاستراتور، تیم برنامه نویسی کرل در این نسخه سعی کرده تا اشکالاتی را در که در نسخه ی قبل وجود داشت، بهبود پیدا کند و همچنین قابلیت های دیگری را به این نرم افزار برداری اضافه نمائید.
یکی از تغییرات چشمگیر این نرم افزار، رابط کاربری کرل می باشد. کرل در یک اقدام مشابه رابط کاربری و رنگ UI این نرم افزار را به شکل نرم افزار Illustrator CC در آورده است که این تقلید نشان دهنده ی قدرتمندتر بودن تیم ادوبی ست. البته به نظر من کرل دراو هم نرم افزار خیلی خوب و راحتی هست که ترسیم برخی اشکال با این نرم افزار بسیار ساده و سریع انجام میشه. به هر حال هر نرم افزاری نقاط ضعف و قوت خودش رو داره … !
تغییرات جدید نرم افزار CorelDRAW Graphics Suite X8:
برای اطلاع بیشتر و مشاهده کامل قابلیت ها به وب سایت سازنده مراجعه نمائید
5 Comments
با سلام. سوالی داشتم از خدمتون. آیا میشه از برنامه کورل دراو در تبلت های طراحی استفاده کرد؟ یعنی همین برنامه ولی به جای موس از قلم بهره بگیریم؟
سلام وقت بخیر
بله میشه
ایول من دارم میرم دانلود کنم
با سلام ببخشید یه سوال من الان با نسخه ۷ کار میکنم میخواستم بدونم شما خودتون نصب کردید و باهاش کار کردید یا کار میکنید و سوال دومم اینکه میشه دو نسخه مختلف ک الان ۷ دارم ۳ رو هم تو ویندوزم کنار ۷ نصب کنم و کار کنم میشه یا خیر ؟ ممنون
سلام وقت بخیر
نه هنوز نسخه جدید رو استفاده نکردم
بله میشه از هر دو نسخه در کنار هم استفاده کنید
موفق باشی